Dubai

DUBAİ

3 GECE 4 GÜN

1.GÜN:ANKARA - İSTANBUL - SARJAH - DUBAI

Gezimizin ilk günü, Ankara Esenboğa Havalimanı İç Hatlar Terminali Thy Kontuarı önünde buluşarak başlıyor. Havaalanında çıkış işlemlerini bitirdikten sonra önce İstanbul’a ardından Air Arabia Hava Yolları tarifeli uçuşuyla SharjahA varıyoruz. Varışımızın ardından yapacağımız panoramik şehir gezimizde; Dubai’yi iki bölgeye ayıran Dubai Creek, altın ve baharat çarşıları, Emirates Towers, Sheikh Palace, Gökdelenler Caddesi, dünyanın tek yedi yıldızlı oteli Burj Al Arab, Jumeirah Palmiye Adası göreceğimiz yerler arasında. Gezinin ardından, otele yerleşiyoruzİsteyen misafirlerimiz için ekstraDubai Outlet Mall Alışveriş & Fountain Gösterisi Gezisi’ne katılma imkanı sunuluyor. Geceleme otelimizde.

2.GÜN: DUBAI

Sabah, kahvaltının ardından misafirlerimizeekstra Çöl Safari Gezisi’ne katılma imkânı sunuluyor. Gezinin ardından otelimizdeyiz. Geceleme otelde.

3.GÜN: DUBAI

Sabah kahvaltısının misafirlerimizeekstra Abu Dhabi Gezisi (öğle yemekli)’ne katılma imkânı sunuluyor. Akşam saatlerinde misafirlerimiz için ekstra olarak açık büfe akşam yemekliDhow Cruise (tekne) Gezisisunuluyor. Gezinin ardından geceleme otelimizde

4.GÜN: DUBAI - SARJAH - İSTANBUL - ANKARA

Gezinin son günü otelde alacağımız kahvaltı ile başlıyor. Ardındanekstra Dubai Eski Çarşılar Turu’na katılma imkânı sunuluyor. Rehberinizin belirteceği saatte havalimanına doğru yolculuk başlıyor. Bilet ve gümrük işlemlerinden sonra Air Arabia Hava Yolları’nın tarifeli uçuşu ile belirtilen saatte uçuşumuz başlıyor. Varışın ardından yolculuğumuz sona eriyor.

EKSTRALAR

Dubai Eski Çarşılar Turu|35 $

Turumuz, Ortadoğu’nun en modern kenti haline gelmiş Dubai'nin küçük bir balıkçı kasabası gezisi ile başlıyor. Gezimiz Abralar'a binerek başlıyoruz. Tekstil Pazarı, Altın Pazarı ve Antik Kapalı Çarşı’nın yanı sıra elektronik, balık, et, sebze, hediyelik, parfüm ve baharat çarşılarını geziyoruz. Souk Medinat ve yapay Venedik olarak adlandıran geleneksel çarşıyı geziyoruz.

Dubai Outlet Alışveriş Merkezi ve Fountain Gözsterisi Gezisi|35 $

Dubai Outlet Mall’a gidiyoruz, 1200 den fazla dünya markasını bulabileceğiniz 240 dükkana sahip. Ardından dünyanın en büyük alışveriş merkezlerinden biri olarak bilinen 1200 dükkan kapasiteli The Dubai Mall. Ardından ardından Fountain ses ve ışık gösterisini izliyoruz.

Çöl Safari Gezisi|85 $

4X4 ciplerle çölde macera başlıyor, deve çiftliklerini ziyaret ederek gün batımın izliyoruz. Ayrıca çölde kurulan bedevi kampında açık büfe yemek, sınırsız alkolsüz içecekler ve dansöz şov unu seyrediyoruz.

Abu Dhabi Gezisi|85 $

Gezimiz süresince yedi emirliğin başkentini yakından tanıyacaksınız. Basra Körfezi kıyısında konumlanan şehrin en önemli özelliği oldukça modern bir görünüme sahip olması. Ada olmasına rağmen köprülerle ana karaya bağlanmış olan şehri keşfedeceğiz.

Dhow Cruise Tekne Gezisi|85 $

Dubai Creek’te yapılacak gezimiz, gösterişli teknelerle yapılacak gezimiz boyunca keyifli anlar yaşayacağız. Ayrıca bu turumuza sınırsız soft içecekli, açık büfe akşam yemeği dahildir.

45 kişilik grup tamamlandığı zaman hareket edilecektir.

• Air Arabia Hava Yolları tarifeli seferleri ile Ankara-İstanbul - Sharjah, gidiş-dönüş ekonomi sınıfı uçak bileti • Seçilen otel kategorisinde Dubai’de 3 gece oda kahvaltı konaklama, geceleme sayısı kadar kahvaltı. • Panoramik Dubai Şehir Gezisi • Alan - otel - alan transferleri • PREMİER TUR Türkçe rehberlik hizmetleri • Havalimanı vergisi ve alan hizmetleri bedeli • Zorunlu Seyahat Sigortası (Mesleki sorumluluk sigortasıdır) • Şehir konaklama vergisi (Tourism Dirham)
• 15 TL yurt dışı çıkış fonu (Seyahat tarihinden önce bankalara ödeme yapılması tavsiye edilir.) • 150 $ Vize ücreti ve hizmet bedeli • Öğle ve akşam yemekleri • Ekstra geziler • Kişisel harcamalar
Vize T.C vatandaşları için vize uygulaması vardır. Vize başvurusu için seyahat bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport ile acentemizden temin edebileceğiniz “Vize İçin Gerekli Evraklar” listesinde belirtilen belgeler ile başvurmak gerekmektedir. Yeşil pasaport sahipleri için vize uygulaması olmayıp, seyahat bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport yeterlidir. Gidilecek tur bakımından mevcut vizesi olan ya da PREMİERTUR aracılığı ile herhangi bir vize başvuru yapmayacak olan misafirlerimizin pasaportlarının da seyahat bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli olması gerekmektedir. Gümrük geçişlerinde / sınır kapılarında, pasaportunuza giriş-çıkış kaşesi basılabilmesi için, pasaportunuzda en az 2 sayfalık boş alan olması gerekmektedir. Vize alınmış olması/yeşil pasaport gibi vize gerektirmeyen özel nitelikli pasaporta sahip olunması, ülkeye giriş/ülkeden çıkış yapılabileceği anlamına gelmez, pasaport polisinin sizi ülkeye sokmama/çıkarmama yetkisi vardır, bu durumdan PREMİERTUR sorumlu değildir, sorumluluk yolcuya aittir. "Türk vatandaşı olmayan ya da çifte vatandaşlığı olup da diğer ülke pasaportunu kullanarak tura katılacak olan misafirlerimizin; seyahat edilecek ülkenin, kullanacakları pasaporta uyguladığı vize prosedürünü ilgili konsolosluklara bizzat danışmaları gerekmektedir, aksi halde doğacak sonuçlardan PREMİERTUR sorumlu olmayacaktır." Vize başvuruları, tur hareketinden 3 ay öncesinden itibaren yapılabilmektedir. Vize sürecinizin daha sağlıklı ilerleyebilmesi ve konsolosluklarda oluşabilecek dönemsel yoğunluklardan ve/veya uygulama farklılıklarından etkilenmemek adına, tur kalkış tarihine 3 aylık süre kalmasından itibaren, vize başvurunuzu bir an önce tamamlanması tavsiye olunur. T.C. yeşil pasaportu ile seyahat edecek misafirlerimizin, eğer pasaportlarının alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri gereklidir. Aksi halde gidecekleri ülkeye kabul edilmeyebilirler ve/veya Türkiye'den havayolu firması tarafından uçuşları gerçekleştirilmeyebilir. Böyle bir durumda sorumluluk yolcuya aittir. Yırtık, yıpranmış, ıslanmış ve/veya benzeri tahribata uğramış pasaportlar nedeniyle ziyaret edilecek ülke sınır kapısında gümrük polisi ile sorun yaşanmaması adına ; anılan pasaportların yenilenmesi ve T.C. vatandaşlarına vize uygulayan bir ülke ise ilgili vizenin yeni pasaportta olması gerekmektedir,aksi durumda sorumluluk yolcuya aittir. Uyarı: İptal edilmiş pasaportlardaki geçerli Schengen vizeleri ile seyahat edilememektedir. 18 yaşından küçük misafirlerimiz tek başlarına ya da yanlarında anne ya da babadan sadece biri ile seyahat ederken ülke giriş-çıkışlarında görevli polis memurunca anne-babanın ortak muvafakatini gösterir belge sorulması ihtimali olduğundan; 18 yaş altı misafirlerimizin ve anne-babalarının bu konuda hassasiyet göstermelerini tavsiye ederiz. Vize İçin Gerekli Belgeler Renkli pasaport kopyası Çipli (yeni) pasaportlar için: Pasaportun resimli sayfası, kimlik fotokopisi Normal pasaportlar için: Pasaportun resimli sayfası, son geçerlilik süresini gösteren sayfa ve pasaportun son sayfası. 1 adet arka fonu beyaz fotoğraf Uyarılar: Ebeveyn pasaportuna kayıtlı çocuklar vize ücreti ödemez. Normal vize alımı pasaport işleme alındıktan sonra minimum 5 UAE iş günüdür (yoğun zamanlarda gün sayısı artabilir). Gerekli olan tüm bu evrakların JPEG formatında olması ve gelen dosyaların kime ait ise ona göre isimlendirilerek gönderilmesi gerekmektedir. Bu formatların dışında gelen pasaport kopyaları dikkate alınmayacaktır.. Vize ücreti sisteme girilmektedir. Pasaport bilgilerini girdiğinizde sistem, otomatik olarak bakiye çıkartmaktadır. Yukarıda belirtilen pasaport detaylarını ve fotoğrafı renkli hali ile vermeniz gerekmektedir..